Benvinguda !

Cada vegada hi ha més persones que es decideixen a fer el pas de treballar des de casa. El fet de poder conciliar la vida laboral i la vida familiar és un dels més importants. I també ho és el fet de poder dedicar-te al que més t'agrada o poder treballar des de qualsevol lloc ( internet ha posat les coses molt fàcils ).

More...

Algunes de les feines per treballar des de casa s'assemblen molt a les tradicionals, treballant amb un equip de persones, compartint fitxers a través del correu electrònic o fent videoconferències.

Però per mi, la millor feina del món és fer-te emprenedora.  Ser la teva pròpia "jefa" i no dependre de ningú. Dedicar-te al que més t'agrada!

 Ja sabeu quins són els riscos de treballar des de casa: cal que et permetin deixar la feina a la que estàs ara, s'ha de tenir disciplina per poder gestionar el temps que es dedica a la feina i no deixar-se distreure pel fet d'estar a casa.

Per això des d'aquesta web us vull donar informació útil i eines per poder fer realitat el vostre somni de treballar des de casa, poder treballar des de qualsevol lloc del món i a més a més, passar-s'ho bé!

Espero que poc a poc et vagin agafant les ganes de ser una emprenedora com cal i et puguis oblidar de presses, stress i males cares!

Benvinguda!

Neus Roqué

Sóc Emprenedora, Life Coach, Osteòpata i mare de 4 fills. La meva missió és ajudar a altres dones a fer el pas cap a l'empreneduria de manera que aconsegueixin viure una vida que les motivi, que sigui emocionant i a la vegada inspiri a altres dones a seguir els mateixos pasos,