No Deixis que la Por Decideixi el Teu Futur

No totes les persones estan acostumades a prendre decisions, n'hi ha que si. Però d'entre les que els costa prendre'n, hi ha un grup de persones que suposa el percentatge més gran: són les persones a les que els reptes o les coses noves, o "diferents" del seu dia a dia els fa POR !

Si et trobes entre aquest grup, pot ser que en algun moment la por t'hagi fet prendre decisions que no volies. 

More...

Quan la por et bloqueja.

Has de prendre una decisió. La feina no t'agrada, o t'agrada però tens un sostre ( no podràs guanyar més diners allà perquè o bé no en tenen més o bé no tenen intenció de promoure't ). O potser t'agradaria canviar per què això d'anar de cul per anar a buscar els nens, les extraescolars, etc etc etc ja et té una mica "rallada". O potser vas estudiar alguna cosa moguda per la bona intenció de complaure els teus pares, però al cap dels anys allò no t'omple...

Pots tenir moltes raons per voler canviar. Aleshores un bon dia ja ho has decidit.  I se t'acut explicar-li al teu marit, a la teva amiga o a la teva mare amb molta il.lusió! I passa això:

  • " Vols dir? Ara que havies aconseguit tal i qual..."
  • " I començar de nou? A la teva edat? Amb dos nens?
  • " Però si tu sempre havies volgut fer [això que estàs fent] "

Et sona, oi? T'havia costat no sé quantes nits sense dormir, no sé quants mals de panxa, no saps quants mesos donant-li voltes...i quan trobes la TEVA solució perfecte, tothom et posa la por a sobre. I aleshores, també t'entra a tu. I comences a dubtar de tu mateixa altra vegada.

Posa-hi solució.

Hi ha 3 coses que poden evitar que altres persones o potser la teva pròpia ment t'acabin paralitzant:

  •  Has de tenir la determinació de fer-ho si o si. Ja ho has decidit. Has valorat els pros i els contres i saps que els pros valen molt la pena​.
  •  Has de tenir la voluntat per fer-ho encara que et faci moooolta mandra posar-t'hi. S'està tan bé dins de la teva zona de comfort! Els teus "contres" intentaràn fer-te fer passos enrere, estigues alerta.
  •  Has de tenir la il.lusió per què et canviarà la vida. Totes les que alguna vegada hem fet aquest pas ho sabem. Deixa't ajudar!  Rodeja't de gent positiva que t'animi a seguir els teus passos. Els teus "pros" et mouen i et motiven.

​També valdria molt la pena que fessis un pla d'acció. Et recomano aquest post sobre el millor pla d'acció i un altre sobre Visualització Creativa.

CONCLUSIÓ:  si veus clar el teu futur, necessites determinació, voluntat i il.lusió per fer-ho realitat. Seràs IMPARABLE!

"No deixis que la por decideixi el teu futur"

Click to Tweet

Si vols rebre informació cada mes, apunta't a la meva newsletter i rebràs la nova Guia Gratuita: "5 Pasos per Reinventar-te de Forma Intel.ligent"

Neus Roqué

Sóc Emprenedora, Life Coach, Osteòpata i mare de 4 fills. La meva missió és ajudar a altres dones a fer el pas cap a l'empreneduria de manera que aconsegueixin viure una vida que les motivi, que sigui emocionant i a la vegada inspiri a altres dones a seguir els mateixos pasos,