Per Què Treballar des de Casa Serà Tendència en el Futur

Si mai has considerat millorar el teu estil de vida,un estil que et permetés tenir més temps per passar-lo amb la família o els amics i passar menys temps a una oficina o amb algun jefe, aquest post t'ajudarà a entendre que treballar des de casa és una idea genial i que ara és el moment perfecte.

Qui Hauria de Plantejar-se Una Feina per Treballar des de Casa?

Hi ha diferents tipus de categories i persones avui en dia i crec que podriem fer un resum:

  • La persona que finalment ha entés que com més amunt estàs a una empresa, més et pagaran, però també et demanaran molt més a canvi. En la majoria de casos, et tornes el seu servent.
  • La persona que s'adona que treballar des de casa li permet tenir més control sobre la seva feina. També és conscient que les eines d'avui en dia, com internet, li permet estar present a on vulgui. Mai ha sigut més fàcil treballar des de qualsevol lloc del món i comunicar-se amb tothom, siguis on siguis.
  • La persona que no té temps per res. Ja sé que sona estrany, però precisament aquest tipus de persones és el que més raons té per deixar la seva feina actual i passar a un tipus de feina que li permeti recuperar aquest temps del qual no disposa lliurement. Mai tindrà TEMPS si continua amb la feina de sempre

Si creus que m'he deixat alguna altra categoria, posa-ho en els comentaris sisplau.

Per Què Treballar des de Casa és la Tendència de Futur

En la majoria de païssos, entre ells el nostre, cada vegada és més car tenir empleats. Els impostos pels empresaris que volen generar feina són molt alts i això fa que les empreses es fixin molt en qui contracten, i sobretot, a quin preu contracten les persones. Això fa que els sous cada vegada siguin més ajustats, i com que hi ha precarietat laboral, doncs no hi ha problema amb trobar persones disposades a treballar per sous molt baixos. El resultat és menys llocs de feina i més mal pagats.

Amb això no intento començar cap debat polític ni econòmic. Senzillament, intento explicar el contexte i que, si les coses continuen amb aquesta tendència, és evident que les persones tindran cada vegada més dificultats per arribar a final de mes.

Això crea una oportunitat perfecta per formes de feina alternatives per tirar endevant les famílies. Les 3 formes principals de treballar per tu mateixa són les següents:

 1. Negoci propi (botiga, terapèuta, coach)
 2. Franquícia
 3. Network Marketing ( o Marketing Multi-Nivell)

D'aquestes tres opcions, el Network Marketing és el tipus de negoci amb menys inversió inicial necessària i les mateixes avantatges fiscals que les altres dues. Si estàs llegint això, has de saber que ara és un gran moment per posicionar-se (on-line i off-line) i ajudar a moltes persones que estan descontentes amb les seves feines.

Solució: afegeix-te a  l'onada!

Ara és un gran moment. Hi ha moltes persones decebudes amb les seves respectives feines. Les persones necessiten saber que hi ha una altra menera de fer les coses.

 1. Posiciona't. Si encara no treballes des de casa, pregunta a gent que ja ho estigui fent o buscar algú que t'assesori en el tema. En el cas del Network Marketing, considera l'equip, el suport, el lideratge i els productes.
 2. Aprèn una mica de Marketing. Llegeix algun llibre o articles sobre el tema. Per fer negocis, es necessita saber com funciona el mercat per donar a la gent allò que necessita.
 3. Tingues una visió allarg termini. El Network Marketing és una eina que juga a llarg termini, ja que et proporciona un negoci sòlid i que només depèn de tu, no de ningú altre, ni de cap jefe, ni del preu del lloguer dels locals, etc, etc.


CONCLUSIÓ: Ara és el millor moment per començar el teu propi negoci. Pots triar entre tres de les principals propostes de negoci propi. De totes elles, el Network Marketing és la opció amb menys barreres d'entrada, ja que la inversió és molt menor, més asequible, i es pot començar poc a poc, primer com a complement de la teva feina, per anar substituïnt-la progressivament.

Ara és el millor moment per començar a treballar des de casa

Ara és el millor moment per començar a treballar des de casa

Click to Tweet

Si vols rebre informació cada mes, apunta't a la meva newsletter i rebràs la nova Guia Gratuita: "5 Pasos per Reinventar-te de Forma Intel.ligent"

Neus Roqué

Sóc Emprenedora, Life Coach, Osteòpata i mare de 4 fills. La meva missió és ajudar a altres dones a fer el pas cap a l'empreneduria de manera que aconsegueixin viure una vida que les motivi, que sigui emocionant i a la vegada inspiri a altres dones a seguir els mateixos pasos,