Em dic Neus...

... i, com et deia, sé moltes coses sobre tu.

Sé que ets inquieta, que busques respostes a les teves preguntes, que ets ambiciosa i segurament molt creativa. 

Si hagués una paraula per definir com et sents seria CANSADA. Cansada de no ser tu mateixa.

Potser també seria ABURRIDA. Aburrida de probar coses que no funcionen, de no tenir temps.

Saps que pots fer molt més, que pots ser molt  més.​  Saps que, amb una mica d'ajuda, i una mica de la teva voluntat, i una mica de temps per tu,  arribaries a ser aquella persona que viu a dins teu,  aquella que pocs coneixen:  la sommiadora,  l'emprenedora,  la creadora,  l'artista,  la que es menja el món.  Però estàs cansada.

La rutina ha acabat per imposar-se al teu dia a dia, la vida va molt ràpid i les decisions es prenen d'una volada pensant amb el cap, però no amb el cor a la mà. Moltes vegades has pensat que només et falta una miqueta per canviar-ho tot, que només falta que arribi el moment oportú. I van passant els dies, i torna la rutina, però no deixes de donar-hi voltes.

Jo em vaig sentir així.​

Quan finalment vaig aconseguir vèncer les meves pors i desprendre'm dels meus llasts, tot va començar a canviar.  Per mi, l'efecte va ser molt suau, però imparable.

Ara tota la meva dedicació és aconseguir que persones normals, com tu o com jo, arribin a fer possible el seu somni, allò que sempre han desitjat. De vegades només és una mica d'ordre a la teva vida, i altres vegades és un canvi radical. Sigui el que sigui que t'ha portat fins aquestes línies faré tot el possible per que ho aconsegueixis. Faré tot el possible, amb la teva ajuda, per a que trobis el teu equilibri físic, emocional, espiritual i financer que necessites.

Ja sé que no queda bé posar "equilibri financer" després de parlar d'equilibri emocional i espiritual. Però com és la meva pàgina no necessito permís de ningú. Per mi, la millor manera d'arribar a fer el que realment desitges a la vida és arribant a una certa llibertat financera, i la meva missió és ajudar-te a aconseguir-ho.

Quan arribes a la teva llibertat financera arriba la  LLIBERTAT amb majúscules: la llibertat de decidir, de canviar, d'escollir, de crear, d'ajudar i de viure els teus somnis, no els d'una altra persona.

La Llibertat Financera és la veritable LLIBERTAT: la llibertat de decidir, de canviar, d'escollir, d'ajudar i de viure els teus somnis.

Click to Tweet

La meva visió

La meva visió és que totes les dones que ho desitgin arribin algun dia a aconseguir els seus somnis. M'imagino la meva web com una referència per les dones que vulguin emprendre l'aventura de treballar des de casa, sense que importi d'on vénen o des d'on comencen. M'imagino una comunitat de persones que tiren endevant amb il.lusió i amb el desig d'ajudar-nos unes a les altres en els moments més fluixos. 

​Arribar a l'equilibri entre la vida laboral i la vida familiar, disposar de més temps pel que realment importa: família, amics, hobbies, desemvolupament personal i esport.... Tot és possible.

La meva missió

​La meva missió és treballar amb dones intuitives, creatives i inquietes, però frustrades, per redescubrir el seu veritable JO i així crear una peça única, una obra d'art, i poder viure intensament fent realitat els seus objectius treballant des de casa. 

" I want to break free"

La meva missió és un altre tipus d'stress, un de motivador i que crea inspiració a la gent que em rodeja, el que dona bones vibracions. Que totes les que són mamis com jo trobin el temps per ser grans mamis, amb la flexibilitat que necessiten i que, a sobre,  s´ho passin bé.

La meva "altra" història

Si vols saber una mica més de com he arribat fins aquí, et puc explicar la meva història "versió oficial":